[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Aluminium spuiterij

H&S Paint is de aluminium spuiterij voor zowel industriële toepassingen als kleinschalige, wij zijn uw partner in unieke spuittechnieken. Wij bieden u innovatieve spuitmogelijkheden, een hoogwaardig afwerkingniveau en natuurlijk een snelle en klantgerichte service. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat we precies te werk gaan zoals u het hebbel wilt; met onze flexibiliteit, vakmanschap en ervaring maken wij het waar.

Hoogwaardig spuitwerk in onze aluminium spuiterij

Zowel ondernemers als particulieren kunnen gebruik maken van de aluminium spuiterij diensten van H&S Paint. Of u nu graag een kunstwerk, meubel, machineonderdeel of zelfs attractie met aluminium wilt behandelen. Wij zorgen met onze jarenlange ervaring voor een duurzaam, stijlvol maar voornamelijk hoogwaardig afgewerkt resultaat. Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Bieden altijd maatwerk;
  • Maken gebruik van innovatieve werkwijzen;
  • Geschikt voor elk voorwerp en ondergrond;
  • Zeer aantrekkelijke tarieven.

Naast dat wij dé aluminium spuiterij van Noord-Brabant zijn, kunt u ook bij ons terecht voor het spuiten met kunststof, polyester, brandvertragende lakken, kindvriendelijke lakken en unieke mengsels.

Contactinformatie

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies kunt u direct contact opnemen met dé aluminium spuiterij van Nederland. Bel ons op het nummer 0492-352811 of bezoek onze showroom in Beek en Donk en onze medewerkers helpen u graag verder.