Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

High end brons spuiten

H&S Paint is dé specialist op het gebied van high end brons spuiten. Wat in 2003 begon als en klein lakbedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle spuiterij die naam en faam heeft gemaakt in met name de decoratieve kunstwereld. Wij voerden onder andere zeer gespecialiseerde opdrachten uit voor grote klanten zoals attractiepark De Efteling en creatief designer Marcel Wanders.

Design meubels en artikelen high end brons spuiten

Brons geeft vaak een luxe en exclusieve uitstraling wanneer het wordt toegepast in een interieur. Daarom kiest men er steeds vaker voor om design meubels of artikelen high end brons te spuiten. Wij realiseren met behulp van onze moderne apparatuur en technische voorzieningen altijd het hoogst haalbare eindresultaat. Onze vakmensen vertellen u graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden.

Maatwerk voor ieder project

Wij nemen ieder project zeer serieus en leveren te allen tijde maatwerk. Wanneer u gebruik wilt maken van onze expertise op het gebied van high end brons spuiten, kunt u eerst een afspraak maken met een van onze vakmensen om uw wensen te bespreken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0492 – 352 811. Wij zijn bereikbaar in de ochtend tussen 08:00 en 12.30 uur en in de middag tussen 13:30 en 17:00 uur.