[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Metaal op ander materiaal

Laat metaal op ander materiaal spuiten door H&S Paint! Wij geven uw materialen namelijk de gewenste metaal look, zodat alles er precies uitziet zoals u het hebben wilt. U als klant staat dan ook bij ons centraal; wij vervullen al uw wensen op het gebied van oppervlaktebehandeling. Dit doen we met speciale processen en natuurlijk met de meest vakkundige medewerkers.

Metaal op ander materiaal laten spuiten door H&S Paint

Kiest u voor H&S Paint als u metaal op ander materiaal wilt laten spuiten, dan maakt u de juiste keuze. Wij maken namelijk gebruik van een speciaal proces: Vero Metal. Vero Metal is een koud metaal dat spuitbaar is; perfect voor onze werkzaamheden. Dit materiaal kan alle eigenschappen van verschillende soorten metaal aannemen, waardoor we precies kunnen uitvoeren wat u wenst. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw materialen er precies uitzien zoals u het wilt hebben en kunnen we gemakkelijk metaal op ander materiaal aanbrengen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wij voeren metaalspuiten uit voor verschillende soorten industrieën. Meubels, designartikelen en prototypes, niets is voor ons te gek! Neem contact met ons op door te bellen naar 0492-352811 en dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.