[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Brons aanbrengen

Brons aanbrengen: daarvoor schakelt u de specialisten van H&S Paint in. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een begrip als het gaat om hoogwaardige oppervlakte behandelingen. Met de beschikking over ruime ervaring, vakmanschap en uitstekende technische voorzieningen staan wij garant voor een duurzaam eindresultaat.

Brons aanbrengen: u vindt bij ons altijd de metaallook die u zoekt

Wij kunnen op vrijwel elke gewenste ondergrond metaallak aanbrengen. Hiervoor maken wij gebruik van een uniek productieproces waarbij we koud spuitbaar metaal inzetten, genaamd Vero Metal. Naast brons kunnen wij ook andere metaallakken moeiteloos voor u aanbrengen (waaronder ijzer, messing, nikkel/zilver, koper, roestvrijstaal, ‘Z3’ en’ X-Metal’) op de door u gewenste ondergrond. Vero Metal kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Laat u brons op deze wijze aanbrengen dan is het vrijwel niet van echt te onderscheiden. Hiermee is deze techniek zeer veelzijdig in toepassing en gebruik. Door ons ruime aanbod vindt u bij ons altijd de metaallook die u zoekt!

Meer informatie: bekijk onze gerealiseerde projecten

Wilt u een impressie krijgen van ons kunnen? Bekijk dan eens onze reeds gerealiseerde projecten. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden als het gaat om brons aanbrengen gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar nummer 0492 – 352 811.