[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Corten aanbrengen

Onze unieke vakkennis hebben we door de jaren heen doorontwikkeld en toegepast in onder meer hoogwaardige interieurs en klant specifiek meubelmaatwerk in high-end projecten.

Corten aanbrengen: eindeloos veel mogelijkheden

Corten aanbrengen laat u over aan de specialist op het gebied van hoogwaardige oppervlaktebehandelingen: H&S Paint. Wij zijn uw vertrouwde adres waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan. Doordat wij over uitstekende technische voorzieningen beschikken kunnen wij vrijwel elke opdracht moeiteloos voor u uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Meer informatie over onze mogelijkheden

Kiest u voor onze expertise dan bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Corten staat bekend om diens lange levensduur waardoor de mogelijkheden en toepassingen voor het aanbrengen van dit materiaal vrijwel onbeperkt zijn. Hierbij kunt u denken aan constructies, scheepsbouw, architectuur en ontwerpen voor landschap en tuin. Benieuwd of wij voor uw toepassing corten kunnen aanbrengen? In een vrijblijvende kennismaking nemen wij graag uw wensen en onze mogelijkheden door zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Bekijk voor een overzicht van ons kunnen eens onze reeds gerealiseerde projecten. Voor meer informatie kunt u ons uiteraard ook bellen via nummer 0492 – 352 811.