Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

High end messing spuiten

Heeft u interesse in high end messing spuiten? Dit spuitwerk kan voor een groot aantal toepassingen worden gebruikt. Zo kunt u een deel van uw interieur of design artikelen laten spuiten. Een messing lak geeft ieder product een luxe uitstraling. U laat high end messing spuiten over aan een specialist zoals H&S Paint. U bent dan verzekerd van het hoogst haalbare eindresultaat.

Hoe werkt high end messing spuiten?

Op iedere gewenste ondergrond kan een metaallak worden aangebracht door H&S Paint. Messing is daarvan een van de opties. Er wordt gebruikgemaakt van Vero Metal, dat voor 95% uit metaal bestaat. Daardoor zal de messing lak niet van echt te onderscheiden na het high end spuiten. Vero Metal is zeer veelzijdig in gebruik. Zo kunt u het op vele ondergronden zowel binnen als buiten aanbrengen. Dat kan bijvoorbeeld op design producten, maar ook op onderdelen van uw interieur, zoals een meubelstuk of keukenkastjes. Wij spuiten zelfs onderdelen van attracties of kunstobjecten. Alles is mogelijk bij H&S Paint.

Persoonlijk advies

Als u ons wilt inschakelen voor het high end messing spuiten van een of meerdere producten, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan adviseren en wellicht zelfs al een vrijblijvende offerte opstellen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0492 – 352 811.