Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Koper spuiten

Koper spuiten laat u natuurlijk over aan de professionals van H&S Paint. Wij hebben namelijk de juiste technische voorzieningen en machines die bediend worden door vakkundige medewerkers zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. U bent bij ons dan ook verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook van de beste service. U staat als klant bij ons centraal en wij voeren de bespuiting dan ook uit zodat het resultaat precies is wat u voor ogen had.

Laat uw materialen in koper spuiten door H&S Paint

Onze professionele medewerkers weten alles van het in koper spuiten van verschillende materialen. We maken dan ook gebruik van een speciaal productieproces dat te gebruiken is op bijna alle ondergronden: Vero Metal. Dit is een vloeibaar en koud metaal dat koper spuiten erg gemakkelijk maakt. Het kan namelijk de eigenschappen van diverse metalen aannemen doordat Vero Metal zelf bestaat uit 95% metaal. Zo kunnen onze medewerkers er voor zorgen dat Vero Metal zich op uw materialen gedraagt als koper, en zult u het niet van echt koper kunnen onderscheiden!

Wij zijn u graag van dienst

Particulier of bedrijf, wij zijn u graag van dienst en spuiten uw materialen graag met een mooie koper lak of natuurlijk met elke mogelijke kleur. Bekijk bijvoorbeeld eens onze afgeronde projecten en laat u overtuigen door de kwaliteit van ons werk. Neem voor vragen en meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar 0492-352811.