Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Messing aanbrengen

Laat een laag messing aanbrengen op uw materialen door H&S Paint. Wij kunnen ervoor zorgen dat bijvoorbeeld uw houten of kunststof materialen eruit zien alsof ze gemaakt zijn van messing. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel verstand van de behandeling van verschillende oppervlakten. Wij gaan altijd voor een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat waar u helemaal tevreden mee bent.

Messing aanbrengen op verschillende soorten materiaal

H&S Paint kan een messing lak aanbrengen op verschillende soorten materiaal, zodat het lijkt alsof uw kunststof of houten materialen ook echt van messing gemaakt zijn. Hoe dit in z’n werk gaat? We gaan aan de slag met een speciaal productieproces van koud, spuitbaar metaal; Vero Metal. Zodra uw materialen met deze lak zijn bespoten, zijn deze niet te onderscheiden van materialen van echt metaal. Dit komt doordat Vero Metal voor 95% uit echt metaal bestaat en het de eigenschappen van verschillende soorten metaal aan kan nemen, zoals messing, brons, ijzer, zink, nikkel, zilver en roestvrij staal.

Voor elk artikel

Wij kunnen een messing lak aanbrengen op elk soort artikel. Of het nu gaat om design producten of gehele keukens en meubels, wij kunnen het voor u regelen. Wilt u graag weten wat er nog meer mogelijk is, en of wij u ook van dienst kunnen zijn? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 0492-352811.