[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Messing coating

Laat een messing coating op uw materialen aanbrengen door H&S Paint. Wilt u er zeker van zijn dat uw materialen er precies zoals u wilt uit komen te zien? Dan is het een verstandige keuze om dit bij H&S Paint te laten doen. Wij hebben namelijk de juiste benodigdheden en de meest vakkundige medewerkers die uw materialen kunnen voorzien van een hoogwaardige messing coating.

Een messing coating voor uw materialen

Een messing coating kan uw materialen een klassieke look geven. Door ons speciale productieproces wordt er niet alleen een messing coating aangebracht, maar is het uiterlijk van uw materialen niet meer te onderscheiden van echt messing. Dit komt doordat wij gebruik maken van een koud, spuitbaar metaal genaamd Vero Metal. Dit bevat 95% metaal wat ervoor zorgt dat het er erg realistisch uitziet. Daarnaast kan het eigenschappen van diverse metalen aannemen zoals roestvrij staal, zilver, nikkel, ijzer, zink, brons en natuurlijk messing.

Gerealiseerde projecten

Al veel particulieren en bedrijven hebben geprofiteerd van onze diensten; zij waren erg tevreden. Bekijk onze gerealiseerde projecten en laat u overtuigen. Wij hebben bijvoorbeeld ook de thematisering voor attracties van de Efteling verzorgd. Wij gaan dus geen enkele uitdaging uit de weg. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0492-352811. Wij vertellen u graag meer!