Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Messing spuiten

Voor messing spuiten en het spuiten van andere metalen gaat u naar de vakspecialist H&S Paint, de metaalspuiterij bij u in de buurt. Wij zijn uw partner in unieke spuittechnieken, een professionele en hoogwaardige afwerking en natuurlijk een snelle afhandeling. Dit kunnen wij u allemaal garanderen doordat wij werken met ervaren werknemers die gespecialiseerd zijn in allerlei soorten oppervlaktebehandeling.

Messing laten spuiten door H&S Paint

Het spuiten van 95% messing doet u enkel en alleen bij H&S Paint. Van het met messing bewerken van kunstwerken, machineonderdelen, attracties of decoraties. Wij bieden voor zowel ondernemers als particulieren ons innovatieve messing spuittechnieken voor een langdurig, stijlvol en vooral prachtig eindresultaat. Uw voordelen zijn:

  • Echte messing feel en look, maar ook de eigenschappen;
  • Zowel voor grote als kleine oplages;
  • Mogelijk voor elk soort ondergrond en voorwerp;
  • Tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Naast dat wij messing en andere metalen spuiten, kunt u ook bij ons terecht voor het spuiten van kunststof en polyester op alledaagse en unieke voorwerpen.

Persoonlijk advies

Voorwerpen spuiten met messing gebeurt snel en eenvoudig bij de experts van H&S Paint. Hebt u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies? Wij zijn te bereiken op 0492-352811 of bezoek onze showroom in Beek en Donk en wij helpen u graag verder.