[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Metaal aanbrengen

H&S Paint kan metaal aanbrengen op bijna elke ondergrond. Wij geven uw materialen een hoogwaardige behandeling met kwalitatieve metaallakken. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en klantvriendelijk. Uw wens staat bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat uw materialen de look krijgen die u voor ogen heeft. Onze gespecialiseerde medewerkers weten alles van oppervlaktebehandelingen en staan voor u klaar!

Metaal aanbrengen op verschillende ondergronden

Wilt u metaal aanbrengen op uw materialen om ze een metaallook te geven? H&S Paint kan dat voor u regelen. Op bijna elk gewenste ondergrond kunnen wij onze speciale metaal lak aanbrengen. Dit doen we aan de hand van een speciaal productieproces: Vero Metal. Dit is een koud, spuitbaar metaal dat we op bijna elke soort ondergrond kunnen spuiten. We kunnen Vero Metal in verschillende soorten metaal aanbrengen: Z3, X-Metal, brons, koper, ijzer, roestvrij staal, messing, en zilver/nikkel. Geef uw materialen dus de metaallook die u wilt! Het is niet van echt te onderscheiden doordat Vero Metal voor 95% uit metaal bestaat.

Hoogwaardig eindresultaat

Wij streven altijd naar het beste eindresultaat! Of het nu gaat om het bespuiten van design producten, prototypes of meubels, wij zorgen voor de beste kwaliteit. Wij kunnen metaal aanbrengen op bijna elk soort materiaal en het de gewenste metaallook geven! Benieuwd of we u ook van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0492-352811. Wij houden u graag op de hoogte!