[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Metaal spuiterij

H&S Paint is de metaal spuiterij voor zowel unieke als alledaagse voorwerpen, bekijk de voordelen voor u. Wij zijn uw partner in een hoogwaardige afwerking, innovatieve spuitmogelijkheden en een klantgerichte service.

Metaal spuiten

H&S Paint is de metaal spuiterij van Noord-Brabant en daarbuiten. Niet alleen zetten wij ons in voor ondernemers, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Voor het verkoperen van fietsen en verchromen van kunstwerken, tot het vernikkelen van machineonderdelen of het roestvrij staal spuiten van attracties. Wij staan garant voor een hoogwaardige afwerking, duurzaam eindresultaat en gebruik van innovatieve technieken. Bovendien kunnen wij zowel alledaagse als unieke voorwerpen in elk formaat spuiten en dat zowel in onze fabriek als op locatie. Wat wilt u dus nog meer?

Verder kunt u naast dat wij metaal spuiten op diverse voorwerpen, ook bij ons terecht voor het aanbrengen van polyester, kunststof, brandvertragende kindvriendelijke of speciale lagen op uw producten.

Contactgegevens

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of persoonlijk advies kunt u direct contact opnemen met de metaal spuiterij van Noord-Brabant. Wij zijn te bereiken via het nummer 0492-352811, via de e-mail of bezoek onze showroom in Beek en Donk. Dé metaal spuiterij helpt u graag verder.