[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Poedercoaten

Voor het poedercoaten van verschillende materialen bent u bij H&S Paint aan het juiste adres. Wij hebben de juiste machines en materialen in huis om uw materialen te voorzien van een poedercoating. Bijna elke soort materiaal is hiervoor geschikt, daarom zijn de mogelijkheden bij ons ook eindeloos. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat uw materialen er helemaal naar wens uit komen te zien.

Uw materialen laten poedercoaten door H&S Paint

Laat uw materialen poedercoaten door H&S Paint, dan bent u er zeker van dat het er precies uit komt te zien zoals u het voor ogen heeft. Wij werken namelijk alleen met de meest gespecialiseerde en ervaren medewerkers, en komen zo tot een topresultaat. U kunt verschillende materialen door ons laten poedercoaten, zoals:

Anderemogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende mogelijkheden voor poedercoaten. Heeft u materialen die geverfd moeten worden of voorzien moeten worden van een professionele poedercoating? Of wilt u uw materialen voorzien van een metaallak? Onze professionele medewerkers staan voor u klaar! Neem voor meer inspiratie eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 0492-352811. Wij helpen u graag verder!