[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Roest look

H&S Paint kan uw materialen voorzien van een roest look! Geef uw materialen een stoer uiterlijk. Wij zorgen er altijd voor dat uw materialen na behandeling er precies zo uitziet als u wenst. Dit kunnen wij garanderen doordat wij werken met de beste machines en de meest vakkundige medewerkers. Deze weten precies hoe om te gaan met de verschillende soorten oppervlaktebehandelingen.

Geef een roest look aan uw materialen

Onze verf- en laksoorten zijn er voor bijna elk soort materiaal. Wat u ook voorzien wilt hebben van een roest look, het is mogelijk! Wij kunnen dit realiseren met dank aan ons speciale productieproces: Vero Metal. Dit is een koud metaal dat spuitbaar is op bijna elke ondergrond. Onze gespecialiseerde medewerkers brengen deze metaallak aan in elke vorm die u maar wenst. Zo kan deze metaallak de eigenschappen van messing, brons, koper, ijzer, nikkel, zilver en nog veel meer aannemen. Uw materialen zijn dan bijna niet te onderscheiden van echt metaal; Vero Metal bestaat namelijk voor 95% uit metaal! Ook voor een roest look is dit productieproces goed te gebruiken.

Meubels en design artikelen

Geef uw meubels een stoere roest look! Wij kunnen elk soort meubels behandelen; zelfs keukens. Ook design artikelen kunnen wij voorzien van een stoer en roestig uiterlijk. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0492-352811. Wij beantwoorden uw vraag graag!