[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Roest look creëren

H&S Paint kan een roest look creëren voor verschillende materialen. Heeft u bijvoorbeeld verschillende meubels die u graag wilt voorzien van een roestig uiterlijk, dan kunnen wij dat voor u regelen. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd en weten hoe ze om moeten gaan met onze speciale materialen en productieprocessen, zodat ze u perfect van dienst kunnen zijn.

Een roest look voor uw meubels creëren

U kunt een stoere roest look voor uw meubels laten creëren door H&S Paint. Wij hebben verschillende soorten metaallakken, en een daarvan is het speciale Vero Metal. Dit is een spuitbaar, koud metaal dat gespoten kan worden op bijna elke ondergrond. Een roest look is erg populair, vooral op het gebied van meubels. Wij kunnen het best haalbare resultaat behalen en ervoor zorgen dat uw meubels of zelfs uw keuken er helemaal uitzien zoals u het hebben wilt!

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Wij kunnen een roest look voor bijna elk soort materiaal creëren. Of het nu gaat om design artikelen of prototypes, wij zorgen ervoor dat alles er naar wens uit komt te zien. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag weten hoe we precies te werk gaan? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0492-352811, en dan beantwoord wij uw vraag graag.