[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Oppervlakte behandeling

De medewerkers van H&S Paint zijn gespecialiseerd op het gebied van verschillende soorten oppervlakte behandeling. Met deze expertise, de juiste materialen en machines en jarenlange ervaring kunnen wij onze hoogwaardige kwaliteit waarborgen en u garanderen. Wij verzorgen verschillende soorten oppervlakte behandeling voor zowel particulieren als bedrijven en gaan daarbij geen enkel project of uitdaging uit de weg.

Oppervlakte behandeling van verschillende materialen

Wij beperken ons niet tot één soort materiaal als het gaat om oppervlakte behandeling. Bij ons kunt u bijna elke soort oppervlakte laten behandelen met de meest hoogwaardige lakken. Wij verzorgen oppervlakte behandelingen voor verschillende materialen:

Wij zijn bijvoorbeeld partner van de Efteling en hebben al vele materialen hiervan voorzien van speciale behandeling op het gebied van thematisering.

Advies over de juiste manier van oppervlakte behandeling

Wij zijn een spuiterij, maar doen meer dan alleen materialen bespuiten. Wij geven u ook graag advies op het gebied van oppervlakte behandeling. Het is een vak apart en u kunt dan ook met al uw vragen bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bespreken deze graag met u en lichten ze graag verder uit. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0492-352811.