[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Metaal look

Geef uw materialen een echte metaal look bij H&S Paint. Wij hebben de juiste materialen en kennis in huis om bijna alle soorten ondergronden te kunnen bespuiten. We kunnen uw materialen elke gewenste kleur geven, maar ook voorzien van een echte metaal look. Dit doen we aan de hand van een speciaal productieproces: Vero Metal. Onze gespecialiseerde medewerkers vertellen u daar graag meer over.

Een echte metaal look met Vero Metal

U kunt bij H&S Paint uw materialen een echte metaal look geven. Wij maken namelijk gebruik van een erg uniek productieproces, genaamd Vero Metal. Dit bestaat voor 95% uit metaal en is koud en spuitbaar. We kunnen het op bijna elke soort ondergrond gebruiken, zowel binnen als buiten. Daarnaast kan Vero Metal de eigenschappen van verschillende materiaalsoorten aannemen, zoals nikkel, ijzer, zilver, brons, koper etc. Of het nu gaat om design artikelen of interieur, geef uw materialen de gewenste metaal look!

Vakmanschap en ervaring

De klant staat bij ons centraal, maar natuurlijk streven wij ook naar de beste kwaliteit. Daarom werken we alleen met ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn op het gebied van allerlei soorten oppervlaktebehandelingen. Heeft u materialen die u graag wilt voorzien van een metaal look? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op door te bellen naar 0492-352811. Wij zullen u optimaal van dienst zijn!