Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

High end spuiterij

H&S Paint is een high end spuiterij die is gespecialiseerd in het spuiten van producten in met name de decoratieve wereld. Onze unieke vakkennis helpt ons iedere gespecialiseerde opdracht tot een groot succes te maken. Wij hebben onze expertise onder andere toegepast in hoogwaardige interieurs en voor klant specifiek meubelmaatwerk.

High end spuiterij voor creatieve oplossingen

Onze high end spuiterij staat bekend om de creatieve oplossingen, flexibiliteit en innovatie. Bovendien denken wij graag met u mee en geven we u persoonlijk advies. Nieuwe vraagstukken en uitzonderlijke formaten zijn voor ons geen probleem. Geen uitdaging is ons te groot! U kunt kiezen voor verschillende metaallakken, waaronder brons, ijzer, koper en zilver. Wij maken gebruik van een uniek productieproces, Vero Metal. Koud spuitbaar metaal wordt aangebracht op het door u gekozen oppervlak. Zo kunnen meubels, design artikelen, maar ook onderdelen van attracties op deze manier worden voorzien van een mooie metaallak.

Contact opnemen

Als u meer informatie wilt over de diensten die onze high end spuiterij levert, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0492 – 352 811. Wij maken graag eens een afspraak met u om u te adviseren en wellicht zelfs al, geheel vrijblijvend, een offerte op te stellen.