Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Spuiterij Brabant

H&S Paint is de spuiterij van Noord-Brabant en daarbuiten. Wij staan voor spuitwerk op maat. Wij staan garant voor een deskundige en snelle levering, duurzame spuittechnieken en een uitstekende klantgerichte service. Onze klantgerichte medewerkers verlenen naast de beste service natuurlijk ook de beste kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van oppervlaktebehandeling en weten precies hoe ze het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Spuitwerk op maat in onze Spuiterij in Brabant

Bij spuiterij H&S Paint in Brabant kunnen zowel ondernemers als particulieren terecht voor hoogwaardig spuiten van alledaagse tot unieke voorwerpen. Van attracties en kunstwerken tot meubelen en auto-onderdelen. Wij zorgen voor gedegen spuitwerk wat niet alleen lang houdt, maar ook nog eens milieuvriendelijk en zeer schadebestendig is.

Welke diensten bieden wij u aan:

  • Spuiten van metalen, kunststof en polyester;
  • Ook voor kindvriendelijke-, brandvertragende- of krasvaste lakken;
  • Spuiten is zowel intern als op locatie mogelijk;
  • Bieden zeer aantrekkelijke tarieven.

Bekijk dus vandaag nog wat onze spuiterij van Brabant voor u kan betekenen en laat u direct informeren door onze ervaren medewerkers.

Contact met ons opnemen

Voor divers spuitwerk gaat u direct naar onze spuiterij van Noord-Brabant en omstreken. Hebt u vragen, wilt u vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies? Bel ons op het nummer 0492-352811 of bezoek onze showroom te Beek en Donk. Wij staan voor u klaar.