[rev_slider_vc alias=”Projecten”]

Pink is the color of innovation. We think pink, but do all colors!

Koper coating

Laat uw materialen weer stralen met een koper coating van H&S Paint. Doordat wij gebruik maken van uitstekende technische voorzieningen en gespecialiseerd personeel kunnen we ervoor zorgen dat uw materialen er precies uit zien zoals u dat voor ogen heeft, met onze koper coating. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen; niets is onmogelijk!

De mogelijkheden voor een koper coating

Wat voor materialen kunnen wij voor u allemaal voorzien van een koper coating? Koper is een erg mooi materiaal en komt tegenwoordig veel voor in verschillende interieurs. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw droomkeuken creëren door de kastjes, handvaten, of zelfs werkblad te voorzien van een prachtige koper coating. Of voorzie verschillende accessoires in huis van een prachtige koper kleur. Wij zijn er ook voor design artikelen. Koper is namelijk een erg eigenzinnige kleur en komt daarom perfect tot zijn recht bij design artikelen. Een koper coating maakt de meest prachtige designs helemaal af!

Vero Metal

Wij voorzien uw materialen van een koper coating door middel van een uniek productieproces: Vero Metal. Dit is een metaallak die toepasbaar is op veel verschillende oppervlakken en gemaakt is van 95% metaal, waardoor het eigenschappen van veel verschillende soorten metaal aan kan nemen. Bent u benieuwd hoe we precies te werk gaan en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 0492-352811.